Monday, 7 January 2013

Aardbei framboos smoothie met noten en zadenZo nu en dan heb je van die dagen dat minder al goed genoeg is. Vooral na een volle december maand met aardig wat eten en drinken op verschillende locaties op bijna elke dag van de maand;-). Januari is een prima maand om even bij te komen en je lichaam en geest even alle rust te geven. Je lichaam moet hoogstwaarschijnlijk even bijkomen van alle voeding, alle gezelligheid en get-togethers dat een balans dagje af en toe geen kwaad kan.. of in mijn geval een balans avond. Ik heb deze heerlijke smoothie gemaakt als avondeten doordat ik een wat zwaardere lunch had gegeten. De smoothie is uiteraard ook een heerlijk begin van de dag. Wat heb je nodig?

* 1 persoon
* 5 minuten


- 4 aardbeien, blaadjes eraf
- een handjevol frambozen
- een groot glas sojamelk
- 2 eetlepels gepelde hennepzaadjes
- een handjevol verschillende noten en zaden: ik heb o.a. gebruikt: pompoenpitten, zonnebloempitten, walnoten, amandelen etc. 
- 1 eetlepel geraspte kokos

Doe de aardbeien, frambozen en sojamelk in de blender en mix alles geheel glad. Voeg de hennepzaadjes, geraspte kokos en de noten en zaden toe en het enige wat je nu nog hoeft te doen is het op te eten:-) Enjoy!

No comments:

Post a Comment