Thursday, 4 August 2011

Pasta met bospaddestoelen


Dit is een heerlijke pasta voor de echte champignon/paddenstoelen liefhebber! Ik was ooit bij Loetje aan het eten en aangezien ik geen vlees eet was er weinig keus voor de vis/vegetariƫr. Ik heb toen gekozen voor deze pasta en deze smaakte eigenlijk zo goed dat ik hem thuis ook heb gemaakt en ietwat heb aangepast. Heerlijk ook weer als zomerse pasta maaltijd en ontzettend simpel te bereiden. Wat heb je nodig?

- Pasta
- Paddenstoelmelange (kastanje, shi-take, zwammen etc.) gesneden in grove stukken
- Peterselie
- 5 teentjes knoflook
- Parmezaanse kaas geraspt
- Olijfolie

Kook de pasta volgens bereidingswijze en verhit een koekenpan met een scheut olijfolie ongeveer 10 minuten voordat de pasta klaar is. Voeg hierbij de knoflook en de paddenstoelen en bak dit zo'n 5 tot 7 minuten lekker op. Voeg hierbij wat gesneden peterselie en bak dit ongeveer nog een 2 tot 3 minuten mee. Schep de pasta op het bord, voeg de paddenstoelen mix toe en garneer met Parmezaanse kaas. Bon Appetit!

Lieve groet, 

Asha

No comments:

Post a Comment