Tuesday, 12 July 2011

De Vijfde Dimensie: 2012


21 december 2012 is het dan zover! De aarde gaat dan echt de vijfde dimensie in. Veel mensen begrijpen wellicht nog niet wat er dan staat de gebeuren. De meerderheid denkt dat de aarde vergaat zoals bijvoorbeeld in de film 2012 van Roland Emmerich. Wat er staat te gebeuren is afhankelijk van de mensheid. Dat kan dus zowel positief als negatief zijn. Toch lijkt het in de afgelopen jaren alsof we op de goede weg zijn. Alles verloopt volgens plan.

21 december 2012
De aarde zit altijd op een bepaald trillingsfrequentie. Die trillingsfrequentie zorgt ervoor dat wij op een bepaalde manier leven, denken en doen. op 21 december 2012 gaan we officieel over naar een andere frequentie. Dit wordt de vijfde dimensie genoemd. Zoals de maya's al zeiden is dit het einde van een tijdperk. Zij zijn gestopt met de agenda's maken, maar dat wil niet zeggen de wereld vergaat. 

Heden en verleden
Vanaf 1987 is de aarde langzamerhand zich aan het bewegen naar de vijfde dimensie. Dit heeft natuurlijk een hevige impact op de aarde maar ook op de mensheid. De aarde moet zich gaan verversen om in die vijfde dimensie te passen en terecht te komen. het is een nieuw tijdperk, dus zal de aarde zich gaan reinigen. Dit wordt gedaan door o.a. natuurrampen zoals aardbevingen, tsunami's, wervelstormen, maar ook bijvoorbeeld door vliegtuigrampen of andere ongelukken, ziektes. Hierdoor zullen wellicht stukken land en water verdwijnen, maar tegelijkertijd komen hier nieuwe stukken land en water voor in de plaats. In Afrika is bijvoorbeeld een nieuw meer gekomen en zo zal dat op steeds verschillende plekken blijven gebeuren. Eigenlijk kun je het zien als een grondige reiniging net zoals dat je je lichaam laat reinigen. Dit gebeurt ook bij de aarde van binnenuit. Dit zal waarschijnlijk niet meteen na 2012 klaar zijn en zal geleidelijk weer opbouwen.

Wat betekend dit voor de mensheid? 
Ook de mensen hier op aarde veranderen. Dit zal wellicht niet meteen in het uiterlijk te zien zijn maar meer van binnenuit. Je bewustzijn zal naar een ander niveau gaan. Voor de meerderheid van ons betekend dit thuis komen. Voor een ander gedeelte is het juist heel moeilijk. Sinds 1987 zijn er natuurlijk ook een aantal mensen die zich misschien onbewust, misschien bewust zich hier mee bezig houden. Je ziet dat er in de afgelopen jaar steeds meer mensen bezig zijn met het spirituele, het ontdekken van zichzelf, het bewust worden van zichzelf. Ook zijn er tal van mensen die juist niet weten wat ze willen in hun leven, vast lopen tegen dingen zoals werk, liefde etc. Voor deze mensen, wees gerust! Dit is een stukje van je nieuwe bewustzijn. Doordat de aarde nu bijna in die andere trillingsfrequentie zit en dus in de vijfde dimensie zul je er onbewust of misschien zelfs bewust mee bezig zijn. Zoals het er nu naar uit ziet komt alles op zijn pootjes terecht.
 
De kinderen die allemaal na 1987 zijn geboren zijn eigenlijk in de meeste gevallen al een stukje verder dan de geborenen van daarvoor. Zij gekomen makkelijker in hun "nieuwe"bewustzijn doordat zij hierin al zijn geboren. Tevens zijn er natuurlijk pioniers, die al een aantal jaar eerder zijn geboren om de wereld, aarde, mensheid te helpen met deze overgang. Doordat veel mensen niet weten welke richting ze op moeten gaan, of wat hun passie in het leven is kunnen d.m.v. die pioniers de doelen uiteindelijk beter bereik hebben.

Wat gebeurd er in de vijfde dimensie? 
Eigenlijk zoals eerder vermeld is dit erg afhankelijk van de mensheid en hoe wij met de aarde omgaan. De aarde of zoals de aarde ook wel genoemd word: Gaia, is een liefdevolle planeet die ook ademt en goed verzorgd wilt worden. Zorgen voor de aarde is dus erg belangrijk om de aarde te helpen met dit reinigingsproces. Gelukkig zie je ook steeds meer mensen die zich hiervan bewust worden en is het zorgen voor het milieu een gehele nieuwe trend: denk bijvoorbeeld aan gescheiden afval, groene stroom etc. 


Doordat we vanaf 2012 allemaal een ander niveau ingaan betekend het dus dat ons bewustzijn veranderd. Echt concrete antwoorden kunnen nog niet worden gegeven. Wel is er al bekend dat we allemaal meer gaan leven vanuit liefde, elkaar helpen, wellicht dat geld verdwijnt en we weer gaan ruilen. Je buurman helpen met verbouwen van zijn huis uit liefde voor elkaar, vegetarisch eten etc.het kan allemaal. Op langer termijn gaan wij onszelf nog meer ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan telekinese, teleporteren van spullen etc.Al deze voorbeelden zij natuurlijk heel mooi en zoals het er nu voorstaat gaan we ook zeker deze kant op. Daarom is het wel belangrijk om te werken aan jezelf, proberen zoveel mogelijk positiviteit uit te stralen, te geven en te krijgen. Dit alles bevorderd het algehele proces naar 2012 op een positieve manier. Wat de uiteindelijk boodschap zal zijn is voor de meerderheid van de mensheid nog een vraag, maar na 2012 zullen wij dit allen te weten komen. Wel belangrijk om te weten is dat dit soort dingen niet direct komen na 21 december 2012. Ook dit kost namelijk tijd en zal geleidelijk aan gaan. 


Tips en adviezen
Zelf ben ik me heel bewust van het gehele proces naar de vijfde dimensie en valt dit niet allemaal in een klein stukje blog te schrijven. Dit is enkel wat korte informatie om geïnteresseerden uiteindelijk meer te vertellen. Wil je hier nog meer over weten, stuur mij een berichtje of mailtje en ik kan je hier meer informatie over geven. Graag wil ik je ook nog uitnodigen om de volgende boeken te lezen:


- Ute Kretzschmar, De aarde op weg naar de vijfde dimensie
- Sanaya Roman, Leven in vreugde


Deze websites kun je bekijken:
- http://www.earthwatcher.nl/bewustzijnsverandering/3571-evolutiesrong-tot-2012.html
- http://www.vijfdedimensie.nl/


Ook heb ik evt. tips en adviezen voor je m.b.t. bepaalde richtingen en bewustwordingen in het leven zoals bijvoorbeeld liefde en werk, maar ook persoonlijk leiderschap.


Wil je meer weten, stuur mij dan een mailtje.


Lieve groet, 


Asha

1 comment:

  1. Heel fresh Ash,
    Ik ben er ook zeker van bewust dat we naar een heel andere en nieuwe bewustwording gaan! En ook ik zie het erg positief in! We gaan inderdaad meer liefde voor elkaar krijgen en heel anders leven met en voor elkaar. Maar we leven nu in de 3e demensie(dacht ik zo) en de stap van de 3e naar de vierde is al SUPER groot. Kan jij mij vertellen hoe jij weet dat we eigenlijk al in de vierde zitten en naar de vijfde gaan? Of Gaan we nu gewoon in een stroom versnelling van 3 naar 5?? Kussie

    ReplyDelete