Thursday, 10 November 2011

Licht vanuit je hart

 
"If in our daily life we can smile, if we can be peaceful and happy, not only we, but everyone will profit from it. This is the most basic kind of peace work." - Thich Naht Hanh

De wereld naar een hoger niveau brengen...bijna iedereen weet wel dat er iets staat te gebeuren met de aarde en iedereen heeft daar zo zijn eigen beeld en ideeën over. Ik ben er van overtuigd dat er ontzettend mooie dingen staan te gebeuren die voor ons allemaal ontzettend levens veranderend zijn. Op langer termijn zullen we allemaal de kleinste dingen in het leven waarderen, de hindernissen die er zijn zullen we omarmen en je grootste vijand wordt je grootste vriend. Het middelpunt in alles is liefde. Vanuit dat stralend middelpunt kunnen we alles omarmen vanuit pure liefde, het leven, je familie en vrienden, de natuur, je werk, dat vliegje dat op zijn manier ook probeert te leven...alles. 

Dit is voor de meerderheid bijna niet voor te stellen, maar denk je eens in dat er geen problemen zouden zijn dan zou je minder makkelijk groeien, je zou minder makkelijk leren en het is waar: "what doesn't kills you, makes you stronger". Wees in vrede met alles wat er is gebeurd in je leven, accepteer het en houd ervan. Dat is de enige manier om het dan ook los te laten en op een eerlijke manier door te gaan met je leven. Al die kleine en grote dingen die je ooit eens hebt meegemaakt, gezien hebt etc, hoort bij je, maakt je leven mooier en jou sterker. 

Uiteindelijk komen we allemaal in het middelpunt terecht waar enkel pure liefde en licht heerst, waar enkel het geloof, vertrouwen en de liefde naar elkaar is. Je kunt nu al de verandering zijn in de mensheid, sta in het licht en in de liefde ontvang het, verspreidt het en geniet ervan. Doe dit met volle passie naar iedereen, elke bloem, elk dier, je buren, de mensen op een ander continent en je zult de verandering voelen in jezelf en in de mensen om je heen. Doe dit once in a while, wees in liefde en je bent in peace. Een mooie tool om je erbij te helpen is dit prachtige lied waar je op kunt mediteren, je kunt er ook enkel naar luisteren.Bron van dit nummer: Ik heb dit nummer gehoord tijdens een aantal yoga lessen bij Unlimited Health.

1 comment:

  1. Mooi gezegd!
    Er staat zeker heel wat te gebeuren, de energieën zijn momenteel hoog en het duurt niet lang meer voor mensen zich weer zullen Her-innneren dat we allen 1 zijn.

    Fijne dag
    Liefs Famke

    ReplyDelete